Om oss

Planlegger du musikk til firmafesten, bryllupet, årsfesten, konferansen  eller er du rett og slett ute etter litt underholdning til bursdagen ? Kanskje du er med i et band som trenger musikkutstyr til neste gig? Nå kan du få alt dette og mye mer på et samme sted. Ta en titt på hvilke tjenester vi tilbyr her på denne nettsiden.

For å gjøre din sosiale happening til en suksess, har vi samlet en rekke tjenester som gjør det enkelt, tidsbesparende og ikke minst  morsomt å arrangere.

Oppegående Musikk ble startet i 2005 under navnet Quick Musikk, men har allerede siden 1995 levert musikk til ulike arrangementer.  Høsten 2014 byttet virksomheten navn til Oppegående Musikk og utvidet tjenestetilbudet til å også drive med lydutleie. Firmaet holder til på Kraknes på Kvaløya, som er ca. 20 km nord for Tromsø by, og har mesteparten av oppdragene sine i Tromsø med omegn.

Vårt mål er å tilby privatpersoner, firmaer og ikke minst musikere tjenester eller utstyr som er med på å gjøre arrangementet til en suksess.  Samme hvilket arrangement eller fest du arrangerer vil vi forsøke å hjelpe deg , slik at du og ditt publikum skal bli fornøyd.

For mer informasjon vær vennlig å ta kontakt.